Dret mercantil internacional

Actualment, el dret internacional és un factor clau que cal tenir en compte en les negociacions complexes, resolucions de conflictes i qualsevol projecte de negoci internacional.

 

Solucions enfocades als negocies: el nostre equip internacional tracta cada assumpte de forma personalitzada , aplicant know-how tècnic en dret tributari i societari, i sumant la seva experiència en assumptes transfronterers i els seus contactes en els mercants locals transfronterers.

Una xarxa internacional al servei del client: la nostra xarxa d’advocats compren els més grans centres de finances i negocis mundials (entre els quals: Estats Units, Amèrica Llatina, Xina, Índia i tota Europa). L’equip està totalment integrat i estructurat per respondre a les necessitats dels clients d’un assessorament de qualitat en assumptes internacionals. El nostre enfocament internacional és flexible i no exclusiu, la qual cosa permet triar els advocats més apropiats per a cada projecte.

Els nostres advocats internacionals parlen tres o més idiomes i assessoren en diversos sistemes legals i pràctiques de mercat, cobrint a nivell mundial tots els aspectes següents: transaccional, tributari, regulador, compliance, litigació, responsabilitat civil, fusions i adquisicions, joint-ventures, filials i altres formes d’inversió, franquícies i llicències, propietat intel·lectual i planificació successòria.