Processal i arbitratge

Els nostres advocats assessoren en resolucions de controvèrsies i conflictes, tant a nivell nacional com internacional.

 

Defensem els interessos tant de grans corporacions com de particulars en tot tipus d’assumptes legals, com ara:

Litigació Mercantil i Civil.
Incompliments contractuals.
Negligències professionals.
Disputes empresarials.
Litigació bancària i financera.
Concursos de Creditors.
Conflictes societaris.
Responsabilitat per productes defectuosos.
Accions col·lectives de consumidors i usuaris.
Recuperació de deute estranger i/o fronterer.
Reconeixement i execució de sentències estrangeres.
Propietat intel·lectual.
Arbitratge i Mediació.

Durant les negociacions contractuals aconsellem als nostres clients de la manera més apropiada, introduint clàusules tenint en compte els possibles punts de conflicte i assessorant sobre els pros i contres d’utilitzar mètodes d’arbitratge i mediació o litigació tradicional.

Posem a disposició dels nostres clients la nostra àmplia experiència en judicis i les nostres capacitats de negociació per aconseguir el millor acord possible per la via precontenciosa i la millor posició estratègica en el procés judicial, amb la finalitat d’obtenir la resolució judicial requerida en defensa dels interessos i drets dels nostres clients.

La nostra confiança i tracte personal amb els clients són elements clau per gestionar amb ells els possibles riscos i evitar la litigació sempre que sigui possible; així, el nostre equip se centra en els objectius comercials del client i avalua els riscos legals, comercials i de reputació.

A través de 4|5|3 Law Firm es beneficiarà d’un avantatge únic: poder accedir als especialistes que la xarxa professional ALLIURIS ofereix per a tot tipus de plets arreu del món. Gràcies a la nostra unió a la xarxa ALLIURIS som una de les poques firmes capaces de proporcionar als nostres clients una experiència legal immediata i d’alta qualitat a tot el món, tant si es tracta de necessitats locals com multi-jurisdiccionals.