Tecnologies de la informació i comunicació (TIC), privacitat i protecció de dades

El dret de les noves tecnologies, la privacitat i la protecció de dades són àrees estratègiques en la nostra firma. Avui en dia, és fonamental per a les empreses complir tots els requisits legals vigents en el negoci de les noves tecnologies.

Amb aquest propòsit, els nostres advocats ofereixen un assessorament específic i diferenciat en les àrees següents:

Privacitat i protecció de dades +-

El nostre equip de protecció de dades ofereix assessorament sobre tots els aspectes relacionats amb la protecció de dades, la seguretat informàtica i la ciber-seguretat, prenent com a referència normativa el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades i altra legislació aplicable.

La nostra experiència cobreix l’assessorament sobre aspectes com ara: auditories i data mapping, compliment de programes i polítiques, accés a dades personals i drets dels interessats, designació de Responsables de Tractament, redacció de polítiques de protecció de dades, assessorament sobre e-Privacy i cookies, relacions amb les autoritats de control (notificacions, autoritzacions, nomenaments de DPDs (delegats de protecció de dades), formació de personal i de comitès de seguretat, així como protecció de dades dels nostres clients.

E-Commerce I Internet +-

Oferim assessoria legal completa a aquelles empreses que proveeixen serveis a través d’Internet. Aconsellem sobre els acords que necessiten per desenvolupar les seves activitats tot assegurant el compliment de la legislació aplicable referent a la seva relació amb els consumidors. Això inclou la protecció de dades i la legislació aplicable al comerç electrònic (venda a distància, màrqueting digital i publicitat…).