Tecnologia, mitjans i telecomunicacions (TMT)

El nostre equip multidisciplinar especialitzat en els sectors tecnològic, mitjans i telecomunicacions inclou els nostres millors professionals, els quals tenen una àmplia experiència assessorant a molt diverses empreses, des de projectes de start-ups i seed capital fins a companyies capdavanteres de la indústria IT, incloent-hi proveïdors de continguts, empreses d’internet, de publicitat i agències de mitjans.

Assessorem tant en la contractació com en la defensa d’acords tecnològics, incloses llicències de software, projectes IT i outsourcing.  També oferim serveis legals integrals a empreses  proveïdores de serveis a Internet, incloses pàgines i tendes online.

Els nostres advocats compten amb una àmplia experiència en acords d’outsourcing relacionats amb infraestructures tecnològiques, comunicacions i processos. L’assessorament general que oferim en l’elaboració, revisió i negociació de contractes amb tercers cobreix també l’àrea mercantil, societària i altres àrees relacionades, com per exemple: laboral, tributari, propietat intel·lectual i industrial i protecció de dades.