Energia

El sector energètic és un dels sectors industrials més importants i de més ràpida evolució, el qual exigeix no només coneixements legals, sinó també coneixements específics del sector i solucions innovadores.

Els nostres advocats assessoren principalment a inversors i empreses que operen en el sector de l’energia, en assumptes mercantils, fiscals i contractuals i en qüestions relacionades amb la construcció, el marc regulador, el finançament de projectes i processal/arbitratge (especialment en els sectors de l’electricitat, energies renovables, aigua, petroli i gas).

L’àrea d’Energia es centra principalment en els següents aspectes:

Construcció i desenvolupament de projectes +-

El nostre equip s’encarrega de tots els aspectes legals relacionats amb la construcció, operació i manteniment de projectes en el sector energètic (estructura legal, permisos, finançament, etc.), tant a nivell nacional com internacional.

Fusions i adquisicions (M&A) +-

Realitzem revisions legals (due diligence) d’actius i d’empreses del sector energètic. Assessorem als nostres clients en la negociació i implementació de compravendes, acords de joint-venture i altres operacions similars en el sector energètic.

Contractació sectorial +-

El nostre equip té experiència en la redacció i negociació de contractes mercantils relacionats amb el sector energètic (subministrament, EPC –claus en ma-, O&M,-operació i manteniment- contractes d’agència per al subministrament d’energia, etc.).

Finançament projectes +-

Assessorem sobre l’estructura del finançament de projectes, incloent-hi les garanties relacionades.

Regulació +-

Assessorem als nostres clients en tots els aspectes de regulació aplicables a activitats energètiques i a companyies que operen en el sector.