Penal econòmic i de l’empresa

Assessorem sobre tots els aspectes legals de delictes econòmics i/o que tinguin relació amb l’activitat empresarial. Exercim tant l’acusació particular com la defensa dels interessos dels nostres clients.

Tenim una àmplia experiència defensant les empreses, els seus directius, representants i empleats en cadascuna de les diferents etapes de tot el procés penal (fase d’instrucció, judici i presentació de recursos) i en cadascuna de les diferents instàncies (jutjats d’instrucció, jutjats penals, audiències provincials, tribunals superiors de justícia i Tribunal Suprem).

Serveis:

Defensa penal +-

Representem als clients en processos penals per presumptes delictes econòmics de diversa índole, com ara: estafa, apropiació indeguda, delictes societaris, delictes contra Hisenda Pública, delictes mediambientals, accidents laborals, revelació de secrets, insolvències punibles i blanqueig de capitals.

 

 

Responsabilitat penal de la persona jurídica (Corporate compliance) +-

També assessorem als nostre clients corporatius sobre les noves obligacions en dret penal preventiu i en responsabilitat penal de la persona jurídica. Creiem fermament que la prevenció del delicte és la millor manera de combatre els delictes econòmics.