Propietat intel·lectual

La propietat intel·lectual és probablement un dels actius de més valor en moltes empreses. Gestionar i protegir la propietat intel·lectual és un procediment difícil, però essencial per als nostres clients.

El nostre equip de Propietat Intel·lectual (amb experiència contrastada en aquesta especialitat que inclou marques i patents) està altament qualificat per assessorar en assumptes contenciosos i transaccionals en matèria de propietat intel·lectual. Així mateix, tenim experiència en abordar els problemes en el moment en que aquests es presenten, des de la prevenció de l’ús incorrecte dels drets de la propietat intel·lectual fins a la defensa dels nostres clients, quan és necessari, davant de reclamacions per suposades infraccions dels drets de la propietat intel·lectual.

El nostre assessorament en Propietat Intel·lectual és complet i inclou:

Invents (patents, models d'utilitat, know-how) i disseny +-

La nostra firma té àmplia experiència en sol·licituds d’invencions (patents, models d’utilitat, know-how, etc.), redacció de documents i també tramitacions, litigis i concessions de registres a tot el món.

 

 

Copyright i marques registrades +-

El nostre equip especialitzat assessora tant a propietaris com a usuaris per tal de gestionar, fer complir, protegir i explotar els seus drets de copyright, marques registrades, noms de dominis i bases de dades. Oferim assessorament especialitzat sobre les estratègies més apropiades i rendibles per protegir una marca, inclosa la defensa dels interessos del client quan és necessari.

 

 

Comercialització de Propietat Intel.lectual +-

Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per tal de desenvolupar estratègies a mida per maximitzar el valor de la seva Propietat Intel·lectual. Assessorem sobre una varietat d’acords comercials, entre els quals s’inclouen les llicències de distribució i el acords de patrocini i de franquícia.